Til forsiden
2012-08-03
HP
2009-04-01
Test
2009-03-09
Hej

FC Nordbyen 1993 startede faktisk allerede i årene '91 og '92, hvor nogle gutter besluttede sig for at spille noget bold. De havde indtil da drukket en hel del pilsnere og kørt på motorcykler, men da de ikke var kommet i bedre form af disse aktiviteter lavede de et fodboldhold. De gutter, som havde investeret i støvler og benskinner kom hovedsagligt fra området Nyringen og Næringen, så når de drog til diverse indendørs stævner var det under navnet "Ny & Næ". Gutterne fandt ret hurtigt ud af, at de stadig havde en indre Maradona i sig og meldte sig også til Firmabold under navnet PP Auto. De vandt faktisk en masse kampe og modtog hæder og ære ved diverse indendørs stævner, men det var stadig 3. halveg og øldrikningen, som var i højsædet. Dette fandt sted i Krølle-Bjørns kælder, hvor gutterne kvalte en hel del Pilsner 33'ere og fortalte hinanden røverhistorier. Det sociale aspekt fyldte en hel del, og havde man dengang fortalt disse gutter, at klubben senere skulle huse over 100 medlemmer havde de utvivlsomt sagt: "Er du blød eller hva'?"

Andre unge svende havde fået nys om, hvad der foregik og ville være med. Nogle mente, at de kunne bidrage med det sportslige og andre var primært kommet for at deltage i de sociale aktiviteter – især 3. halveg. Disse dejlige fyre passede ind i klubben som hånd i handske og klubben voksede. De meldte sig til JBU's turnering i en serie 6 pulje under navnet NB 93. Dette navn var jo som sendt fra himlen, eftersom gutterne kom fra Nordbyen og det var en Boldklub, som cirka var startet i 1993.

Af store øjeblikke i klubbens historie skal nævnes året 2003, hvor NB's drenge sikrede oprykning til serie 3. En Omgang Go Lyrick ... Fra bogen: "Finding Frixter".